Søndag d. 13. marts kl. 15.00
Skive Musikskole, Asylgade 5, Klassisk Sal
Entré: 150kr (medlemmer og studerende har gratis adgang)

Igen i denne sæson skal vi møde Ensemble MidtVest, der som bekendt består af 11 ambitiøse og deciderede klassiske musikere med speciale i kammermusik. Denne gang skal vi høre musik, hvor blæsere optræder sammen med klaver.

Ensemblet blev etableret i 2002 og er kendt for sin ambitiøse og kreative programlægning med fokus på den kunstneriske kvalitet og nytænkning af den konventionelle klassiske koncertform. Besætningen, der består af en strygekvartet, en pianist, en ekstra violinist og en blæserkvintet, giver fleksibilitet og en rig mulighed for et varieret og mangefarvet program med forskellige besætningskonstellationer – fra en intim duo til en klangfuld nonet. Siden sommeren 2009 har ensemblet boet på HEART – Herning Museum of Contempory Art med egen koncertsal.
Ensemble MidtVest er et af Danmarks fem klassiske basisensembler. Det støttes af Statens Kunstfonds Musikudvalg samt af de fire kommuner Herning, Holstebro, Ikast-Brande og Struer. Herudover samarbejder ensemblet med adskillige sponsorer.

Ensemblet har altid været karakteriseret ved en meget høj kunstnerisk standard, og vi kan i høj grad også glæde os til denne koncert. Til koncerten vil der blive spillet værker af Eliot Carter, Wolfgang Amadeus Mozart og Ludwig van Beethoven.

Bemærk foreningen efter denne koncert afholder ordinær generalforsamling cirka kl. 17.00. Læs mere om generalforsamlingen via hovedmenuen.