Søndag. 11. november kl. 15.00
Skive Musikskole, Asylgade 5, Klassisk Sal
Entré: 100kr (medlemmer og studerende har gratis adgang)

Kirstine Futtrup, violin
Eva Katrine Dalsgaard, bratsch
Richard Krug, cello

Ensemblet T3iO Phil er en nyskabelse på den danske musikscene. Drevet af begejstringen for at spille kammermusik på det allerhøjeste niveau har tre fremtrædende musikere fra Copenhagen Phil valgt at forene deres rige erfaring og sublime ekspertise som koncertmestre for at nå til kernen af kammermusikken. Medlemmerne af T3iO Phil har været en del af Danmarks førende kammermusikensembler.

Kirstine Futtrup, født i København i 1980 og begyndte at spille violin som 4-årig hos Tove og Bela Detreköy ved Det Danske Suzuki-institut. I 1997 blev hun optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor hun debuterede fra solist klassen i februar 2006, med proff. Milan Vitek og proff. Gerhard Schulz i ryggen. Hun er stifter af den prisbelønnede Paizo Kvartet. Hun har været solist med mange danske orkester og siden 2006 været koncertmester i Athelas Sinfonietta Copenhagen. Siden februar 2008 er hun solospiller i Copenhagen Phil. Desuden vandt Kirstine i 2003 violinkonkurrencen på DKDM og har modtaget Léonie Sonnings stipendiat, Jacob Gades store pris og Sonys Talentpris.

Eva Katrine Dalsgaard er uddannet på hochschule fur Musik,”Hanns Eisler” i Berlin hos prof. Kim Kashkashian. Umiddelbart efter sin diplomeksamen derfra, tiltrådte Eva Katrine en stilling i Oslo Filharmoniske Orkester. I 2001 vendte hun retur til Danmark,først til Det Jyske Ensemble og siden til solistklassen på Det kongelige danske Musikkonservatorium, hvorfra hun debuterede i 2004 med Tim Frederiksen som l2ærer. I 2005 modtog hun Leonie Sonning-stipendiet og blev ansat som solobratschist i Copenhagen Phil-hele Sjællands Symfoniorkester. Hun har gæstet de fleste fremtrædende, danske kammermusikensembler, blandt andet Nightingale String Quartet,Copenhagen Classic og Diamantensemblet.

Richard Krug tiltrådte sin stilling som solocellist i Copenhagen Phil i 1998 og etablerede sig hurtigt som efterspurgt kammermusiker og solist. I 2004 grundlagde han, sammen med tre kollegaer fra orkestret, Sjællands Strygekvartet. Ensemblet, som senere skiftede navn til Copenhagen String Quartet, har turneret i det meste af Europa og i USA. Han har i flere år været tilknyttet Det Kongelige Danske Musikkonservatorium som lærer.