Muriel Cellier, cello
David Strong, klaver
Entré: 100kr (medlemmer og studerende har gratis adgang)
Søndag d. 2. oktober kl. 15.00

Musikkens hus, Resenlund, Strandvejen 9C

David Strong
– er født i West Yorkshire, England, i 1964. Han studerede på Royal Northern College of Music, Manchester, hvor han fik The Professional Performers Diploma i 1988.

Siden han flyttede til Danmark i 1990, har han etableret sig som en af landets travleste og alsidige pianister. Han har været pianist i Det Jyske Ensemble siden 1990, er fast pianist i Århus Sinfonietta, kammermusiker og solist. Som solist og med Det Jyske Ensemble har han turneret gennem Europa, med koncerter i f.eks. Tyskland, Frankrig, Ungarn, Polen, Schweiz, Grækenland, Østrig, samt Syrien og alle de Skandinaviske lande.

Han har indspillet en lang række af cd’er, solo, som kammermusiker og senest med Aalborg Symfoniorkester, hvor han var solist i klaverkoncerter af Ireland og Britten. Koncerter for børn og unge er en vigtig del af hans arbejde og han spiller ofte skolekoncerter, samt koncerter i utraditionelle sammenhænge.

Muriel Cellier
– er født i Lyon i 1978. Som 4-årig begyndte hun at spille violin men skiftede til cello, efter hun hørte Beaux Arts Trioen spille Schubert.

un studerede med Xavier Gagnepain i Paris, Patrick Gabard, Lyon og Stefan Popov i London, hvor hun fik en Masters Degree in Performance fra The Guildhall School. Muriel har spillet med mange orkestre og ensembler, bl.a. The Jerusalem International Orchestra, Cannes Chamber Orchestra, Opera Orkestret i Nice og Odense Symfoniorkester. Hun er i denne sæson på kontrakt med Det Jyske Ensemble.

Udover koncerter med kammermusik har hun optrådt sammen med dansere og teaterkunstnere, og denne søgen efter ukonventionelle sammenhænge og koncertmuligheder, samt ønsket om kontakt med et yngre publikum har ført til et samarbejde med pianisten David Strong.

Til koncerten vil der blive spillet værker af Martinu, Brahms, Debussy, Dvorak, Rachmaninoff og Cassado.