Søndag d. 26. november kl. 15.00
Skive Musikskole, Asylgade 5, Klassisk Sal
Entré: 150kr (medlemmer og studerende har gratis adgang)

Mo Yi, violin
Gert von Bülow, cello
Balder Neergaard, klaver

Mo Yi er professor ved Det Jyske Musikkonservatorium og spiller desuden i store koncerthuse og underviser over hele verden. Hun fungerer som gæsteprofessor ved Universität der Künste Berlin, som hun har været knyttet til siden 2004. Hun er samtidig en efterspurgt underviser ved masterclasses i Europa, Israel og Asien.
Mo Yi har siden 2010 været soloviolinist i Randers Kammerorkester og har ved siden af en omfattende koncertvirksomhed som solist og kammermusiker i Europa, Ukraine, Rusland og Kina. Hun har vundet adskillige priser og har indspillet for radiofonier i Tyskland, Holland og Danmark.

Gert von Bülow er en fremtrædende dansk cellist. Han er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.
Han har siden sin debut i 1967 været aktiv som solist med et stort repertoire, også omfattende ny dansk musik. Siden da har han været aktiv som solist med et stort repertoire, der også omfatter ny dansk musik. Hans medlemskab af Salzburger Solisten har medført en udstrakt europæisk turnévirksomhed.
I perioden 1995-2011 var han professor ved Hochschule für Musik und Theater i Rostock, Tyskland. Ydermere er han medstifter af ’Internationale Kammermusik-Akademie e.V., Kronborg/Ts.’, Tyskland og stifter af flere kammermusikalske ensembler.

Balder Neergaard blev efter studierne på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2004 optaget på Royal College of Music i London. Her studerede han hos Yonty Solomon og Kevin Kenner og fik sin master i 2008.
Han er en alsidig pianist med et stort repertoire og er desuden en efterspurgt lærer. Han har optrådt både i England og Danmark, og hans musikalske virke omfatter både klaverspil og forskning.
Ud over sit virke som solist, kammermusiker, akkompagnatør og underviser har han en PhD i historisk musikvidenskab fra Royal College of Music og er formand for European Piano Teachers Association Danmark.