Søndag d. 25. februar kl. 15.00
Skive Musikskole, Asylgade 5, Klassisk Sal
Entré: 150kr (medlemmer og studerende har gratis adgang)

Birgit Bauer, violin
Jeppe Solløs Rasmussen, horn
Jakob Alsgaard Bahr, klaver

Birgit Bauer er født og opvokset i Tyskland og fik sin uddannelse ved konservatoriet i Dresden som hun afsluttede i 1995 som orkestermusiker og violinpædagog. Efter masterclasses hos bl.a. Yair Kless og Saschko Gawriloff, og efter et år ved Staatsorchester Wiesbaden, vandt hun stilling som violinist i Sønderjyllands Symfoniorkester. Birgit spiller ofte i forskellige kammermusikgrupper, især strygekvartet, og optræder også solistisk i kirkemusikalsk sammenhæng.

Jeppe Solløs Rasmussen fik sin Diplomeksamen på Det Jyske Musikkonservatorium hos Erik Nielsen. Desuden har han studeret på Guildhall School of Music & Drama, London, ved Hugh Seenan og Jeff Bryant. Yderligere studier førte ham til James Thatcher, Los Angeles, og Gail Williams, Chicago.
Jeppe debuterede fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus efteråret 2007. Han blev ansat i Sønderjyllands Symfoniorkester i 2003, og har flere gange optrådt som solist med orkestret, sidst i 2022 med uropførelsen af hornkoncerten ‘Twilight Songs’ af Jesper Koch.

Jakob Alsgaard Bahr er klassisk pianist bosiddende i Aarhus. I 2010 færdiggjorde Jakob sin kandidatuddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium, og i november 2012 debuterede han fra solistklassen samme sted.
At være en alsidig musiker ligger Jakob meget på sinde, således indgår han ofte i forskellige kammermusikalske sammenhænge og beskæftiger sig ligeledes med at undervise og komponere. Klaverspillet har givet ham mulighed for at rejse en del, han har således spillet koncerter og deltaget i masterclasses i bl.a. Finland, Rusland, Tyskland, Italien, Schweiz, Sverige og Norge. I studieåret 08/09 opholdt Jakob sig i Berlin, hvor han fordybede sig i sit klaverspil og tog timer ved Klaus Bässler.
Han har modtaget en række stipendier og legater heriblandt Aennchen og Eigil Harbys Fonds legat 2011, Ejnar Hansen Prisen i 2010, Sonnings musikstipendium i 2009, Alexander Stoffregens mindelegat i 2008, pianist Esther Vagnings legat i 2007, Jacob Gade Fondens store legat i 2006 og J. C. Hempel Fonds rejselegat i 2005.

Programmet for koncerten ventes at blive:
Catherine Likhuta – Tangle and Tear for klaver, horn og violin
Eric Ewazen – Trio for horn, violin og klaver
Johannes Brahms – Trio for horn, violin og klaver i Es-dur, opus 40