Søndag d. 28. oktober kl. 15.00
Skive Musikskole, Asylgade 5, Klassisk Sal
Entré: 100kr (medlemmer og studerende har gratis adgang)

Christine Nonbo Andersen, sopran
Tinne Albrechtsen, barokviolin
Maria Rosenkilde Qvist, barokcello
Babett Hartmann, cembalo

Ensemble Barocca blev etableret i 2014 og dyrker – som ensemblets navn hentyder til – repertoiret fra barokken, dvs. fra ca. 1600-1750, en periode hvor nogle af den klassiske musiks største komponister virkede, en tid hvor der blev komponeret herlig musik med masser af saft og kraft. Det er en del af den musikbevægelse, der søger den autentiske opførelsespraksis i forhold til bl.a. stemning, spilletempi, buestrøg og frasering.

Christine Nonbo Andersen er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2014 og favner et alsidigt repertoire, men hun dyrker især den tidlige vokalmusik. Med op mod 55 koncerter om året er hun en efterspurgt ensemblesanger. Hun har siden 2009 været medlem af Holmens Kirkes Kantori og Vokalensemble. Siden 2014 har hun ligeledes været fast medlem af vokalensemblet Musica Ficta, og senest har hun vundet en fast stilling i DR Vokalensemblet.

Tinne Albrechtsen studerede moderne violin på Det kgl. Danske Musikkonservatorium (DKDM) og tog diplomeksamen hos Professor Milan Vitek. Har bevæget sig mellem mange genrer, fra den klassiske til den rytmiske/improvisatoriske. Siden da studier på barokviolin på tidlig musik – linjen på DKDM hos Arek Golinski og Peter Spissky.

Maria Rosenkilde Qvist har studeret moderne cello ved solocellist og professor Niels Ullner på Det Fynske Musikkonservatorium, Odense, hvorfra hun tog diplom-eksamen i 2007. Ved siden af har hun studeret barokcello hos Tom Pitt fra Concerto Copenhagen. Hun har deltaget i en lang række ensembler og koncerter i indland og udland, og hun tog kandidateksamen i barokcello fra DKDM Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2016 og fortsatte sine studier i barokcello ved Mime Brinkmann, Stockholm. I 2016 var hun med til at grundlægge Odense Barokfestival og siden da kunstnerisk leder af festivalen og fast medlem af Odense Barokfestivalorkester.

Babett Hartmann studerede orgel på ”Hochschule für Musik und Theater Felix Mendelssohn Bartholdy” ved Professpr og Thomas-organist i Leipzig, Ulrich Böhme. Dette resulterede i 2007 i en BA-grad samme sted. Samtidig arbejdede hun i Lepzig som organist, kantor og børnekorsdirigent på Schola Cantorum. Hun har siden 2011 været ansat som organist i Grundvigskirken, København. Babett Hartmann har en omfattende koncertvirksomhed, og hun har blandt andet givet koncert på det historiske Compenius orgel i Hillerød og Raphaëlis orglet i Roskilde Domkirke.