Entré: 100kr (medlemmer og studerende har gratis adgang)
Søndag d. 6. oktober kl. 15.00
Musikkens hus, Resenlund, Strandvejen 9C

MelismaSaxophoneQuartet

Melisma Saxophone Quartet er et ambitiøst internationalt ensemble der spiller klassisk musik for fire saxofoner. Kvartetten blev dannet i Amsterdam i 2009 af fire talentfulde saxofonister som mødte hinanden under deres videregående studier hos saxofonvirtuosen Arno Bornkamp. Kvartetten udmærkede sig hurtigt som et meget talentfuld ensemble og dyrker i dag kammermusikken på et højt professionelt niveau.

Kvartetten har spillet koncerter på flere festivaler rundt omkring i Europa, bl.a. på The Davos Festival (Schweiz), Grieg in Bergen (Norge), World Saxophone Congress (St. Andrews, Skotland) men også Spanien, Holland og Tyskland har haft besøg af den unge kvartet. Ved siden af en aktiv koncertvirksomhed har kvartetten også opnået flotte resultater i større internationale kammermusikkonkurrencer. I maj 2011 var kvartetten bl.a. inviteret til at deltage i den prestigefyldte Osaka International Chambermusic Competition i Japan, som det første hollandske ensemble nogensinde. Her spillede de sig helt til finalen og en flot fjerde plads.

Melisma Saxophone Quartet har flere gange spillet live på hollandsk Radio4, bl.a. fra Concertgebouw i Amsterdam og i programmet Virus fra Schouwburg, Rotterdam.

Fire forskellige nationaliteter er repræsenteret i kvartetten, nemlig hollandsk, spansk, dansk og schweizisk. Gennem musikken har de fundet et fælles sprog, som formidles til publikum med en spændende kammermusikoplevelse ud over det sædvanlige.

Læs mere på kvartettens hjemmeside www.melismaquartet.com