Søndag d. 1. oktober kl. 15.00
Skive Musikskole, Asylgade 5, Klassisk Sal
Entré: 100kr (medlemmer og studerende har gratis adgang)

Vi kender allerede Den Danske Guitarkvartet fra en tidligere koncert for tre år tilbage, hvor de spillede sammen med Lars Colding Wolf på cembalo. Denne gang bliver det sammen med Christina Dahl, som fortæller om den musik kvartetten spiller. Det er altså en oplagt chance for en, der står helt fremmed over for klassisk musik.

Den Danske Guitarkvartet blev grundlagt i 1999. Simon Junker Tang har været med fra begyndelsen; siden er Thea Vesti Pedersen, Kristian Lager og Martin Stæhr Haugaard kommet til på de tre andre stole.

Simon Junker Tang er diplomuddannet guitarist fra Nordjysk Musikkonservatorium og Academy of Performing Arts, Prag. Thea Vesti Pedersen er solistuddannet guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium Aarhus og Escola Superior de Musica de Catalunya, Barcelona. Kristian Lager er uddannet guitarist fra Nordjysk Musikkonservatorium og post graduate fra Royal College of Music, London. Martin Stæhr Haugaard er solistuddannet guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium Aarhus.


Christina Dahl
er cand. Mag. i litteratur og retorik og også freelance klassisk musiker (obo). Hun er en målrettet kommunikator, kommunikation er kodeordet for alt, hvad hunforetager sig, fx markedsføring, kommunikationsrådgivning, freelancejournalistik samt redigering af bøger. Målet er altid velformidlet information, som kan både bruges og begejstre. Hun har arbejdet som boganmelder og rejseskribent for Dagbladenes bureau. Hun er også forfatter og har foreløbig skrevet fem romaner, som er udgivet på et amerikansk forlag. Nogle kan måske huske hende som medarbejder for Det Jyske Ensemble under ensemblechefen Erik Kamp Hansen, og hun har også været tilknyttet Aarhus Sommeropara med David Riddell som kunstnerisk leder.