Søndag d. 17. marts kl. 15.00
Skive Musikskole, Asylgade 5, Klassisk Sal
Entré: 150kr (medlemmer og studerende har gratis adgang)

Bemærk: Efter denne koncert afholdes foreningens ordinære generalforsamling cirka klokken 17.00 i koncertsalen.

Mette-Maria Øyen, sopran
Thomas Storm, baryton
Britt Krogh Grønnebæk, klaver

Mette-Maria Øyen er uddannet ved konservatoriet i Odense og færdiggjorde sin Master i sang ved Franz Liszt konservatoriet i Weimar med topkarakter, hvor hun havde Prof. Michael Gehrke som lærer. Hun har været solist bl.a. i Johannes Passionen, Faurés Requim og Händels Messias, sunget liedkoncerter i Danmark og Tyskland og også ved Brahms Festival Lübeck. Derudover har hun været solist i Mahlers 4. Symfoni, Mendelsohn Psalm 42 og Max Regers 5 Neue Kinderlieder, med kor og orkester. I maj 2016 tog hun tilbage til Weimar for at synge med Jena Symfonikerne i rollen som Baronin i Der Wildschütz af Albert Lortzing, samt synge flere liedkoncerter i Weimar i forbindelse med Max Reger året. I sommeren 2016 rejste hun til New York for at synge under Scandinavia Music Festival.
Hun har modtaget legater fra flere fonde bl.a. Frimodt-Heineke Fonden, Oticon Fonden og Knud Højgaards Fond til færdiggørelse af sine studier i Tyskland. Hun har også modtaget et etårig stipendiat fra PossehlStiftung 2014/15.
Hun optræder tit på Den Fynske Opera, og i den forbindelse fik hun tilbudt rollen som Leonora i Maskarade af Carl Nielsen, en rolle hun fik Den Fynske Operas Venners Lars Waage prisen 2017 for. Derudover har man bl.a. kunnet opleve hende som Grete i Hans og Grete af Humperdinck ved Odense Sommeropera og Zerlina i Don Giovanni af Mozart med operatruppen Non Tardar, som mange skibonitter overværede på Skive Teater, i øvrigt sammen med Thomas Storm som netop Don Giovanni. I 2018 stiftede hun Odense Sommeropera, hvor hun nu er leder. I 2019 havde de deres første forestilling Hans og Grete, der med stor succes begejstrede over 2000 børn og deres forældre. I sommeren 2020 afholdte Odense Sommeropera fire store sommerkoncerter på Sortebrødre Torv

Thomas Storm er uddannet fra Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i 2011. Han har efterfølgende efteruddannet sig i New York hos Gregory Lamar. I 2009 havde han sin debut på Det Kongelige Teater i rollen som Moralès i Carmen og Le Gerolier I Poulencs Les dialogues des Carmélites.
I sæson 2010/11 sang Thomas Storm Schaunard i Det Kongelige Teaters opsætning af Puccinis La Bohème. På Det Kongelige Teater har han også kunne opleves som Bob I Menottis opera Gammeljomfruen og tyven og i Barberen i Sevilla. På Den Fynske Opera har han bl.a. sunget Justin i Dr. Jekylls advokat og Guglielmo i Cosi fan tutte, hvor han høstede flotte anmeldelser og modtog en Reumert talentpris.
I sommeren 2019 høstede han stor ros for titelpartiet i Mozarts Don Giovanni der spillede på Aarhus Sommeropera og Egnsteater Undergrunden. Som Don Giovanni kunne man også opleve ham på Skive Theater. I 2007 vandt han 1. prisen i Operaens Venners konkurrence for unge talentfulde sangere. Han har også modtaget Hans Voigts mindelegat, Sonning Musikstipendium, Aarhus sommeroperas talent pris, samt et legat fra Vilhelm Hansen Fonden og Augustinus Fonden til studier i udlandet.
Ydermere er han tildelt Den Fynske Operas Lars Waage Pris samt en Reumert talentpris. I 2018 blev han operachef på Den Fynske Opera, efter at have været kunstnerisk konsulent samme sted siden 2016.

Britt Krogh Grønnebæk (født 1979) er uddannet pianist hos docent på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Amalie Malling og fra konservatoriet i Tromsø.
Hun blev i 2010 optaget på solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium og blev samtidig ansat som akkompagnatør for sangfaggruppen samme sted og har stadig virke her. Ud over sit arbejde som freelance pianist og underviser er hun en eftertragtet akkompagnatør og er bl.a. tilknyttet Den Fynske Opera og Odense Symfoniorkester.