Ninna Rømer Andresen, fløjte
Sofia Olsson, cello
Troels Roland, klaver
Frederik Graversen, klaver
Entré 100kr (medlemmer og studerende har gratis adgang)
Søndag d. 29. april, kl. 15.00
Musikkens Hus, Resenlund, Strandvejen 9C

Ninna Rømer Andersen

– blev i 2004 optaget på Det Jyske Musikkonservatorium hos Thomas Jensen og Lena Kildahl. Efteråret 2008 fortsatte Ninna sine studier på Sibelius Akademiet i Helsinki hos professor Liisa Ruoho. I denne forbindelse har hun modtaget flere legater. Ninna har assisteret i hhv. Århus- og Sønderjyllands Symfoniorkester samt i Det Jyske Ensemble.
Juni 2010 afsluttede Ninna Rømer Andersen sin kandidatuddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium ved karakteren 12. Efterfølgende er Ninna blevet optaget i solistklassen, hvorfra hun forventer at debutere i efteråret 2012.

Sofia Olsson
– er født i Munkfors, Sverige. Hun er uddannet ved Falun Musikkonservatorium og hos Henrik Brendstrup og Harro Ruijsenaars ved Det Jyske Musikonservatorium. I maj 2010 debuterede Sofia i DJM’s solistklasse. Hun har også kompletteret sine studier med et “Long Term Career Development Residency” i kommermusik ved The Banff Centre of Arts, Canada. Sofia har deltaget i mange masterclasses og har blandt andet modtaget undervisning fra Gary Hoffman, Ralph Kirschbaum, Steven Isserlis og Miró-kvartetten.

Sofia er cellist i musikerfælesskabet Lydenskab. Lydenskab er 2011/12 udnævnt til bymusiker i Horsens. Hun er også en del af kunst- & musikensemblet Scenatet, som i efteråret 2011 blandt andet spiller på UngNirdiskMusik-festival i København og Huddersfield festivalen i England. Sofia er medlem af jazzensemblet Cordelia som har turneret i Danmark, Norge, Sverige og på Færøerne og har udgivet to album. Som freelancemusiker medvirker Sofia ofte i de danske landsdelsorkestre, Århus Symfonietta og Århus Bachselskabs kocerter.
Sofia har spillet ved flere danske festivaler for ny musik, både som solist og i forskellige ensembler.

Frederik Graversen
– er solistuddannet både fra Det Jyske Musikkonservatorium, hos Prof. Anne Øland og Konservatoriet i Amsterdam hos Prof. David Kuyken.
Frederik har i de senere år været yderst aktiv med koncerter med både solo-klaver kammermusik og lied på programmet. Udover koncerter i Danmark har han også spillet i Sverige, Holland, Belgien, Tyskland, Italien og Spanien. Desuden bestyrer Frederik en privat klaverskole i sit undervisningstudie i København.

I foreningens oprindelige sæsonprogram var Troels Roland anført som pianist i trioen, men han har måttet melde afbud og derfor er Frederik Graversen blevet tilknyttet i stedet.

Ved koncerten bliver der spillet værker af J.S. Bach, Haydn, Webern, Chopin og Martinu.