Søndag d. 28. februar kl. 15.00 Koncerten er aflyst og flyttes til en ny dato snarest!
Skive Musikskole, Asylgade 5, Klassisk Sal
Entré: 150kr (medlemmer og studerende har gratis adgang)

Elisabeth Hanke, alt
Oscar Micaelsson, klaver

Elisabeth Hanke er en alsidig sanger og har siden sin debut som Pepi i Strauss’ ”Wienerblut” været med i talrige koncerter og CD-indspilninger. Hun bevæger sig hjemmevant i mange forskellige genrer og elsker at optræde i udfordrende rammer og finde nye veje til at introducere den klassiske sang og musik for et nyt publikum.

Elisabeth Hanke har optrådt talrige steder i Danmark, turneret talrige steder både i Europa og USA. Hendes repertoire spænder vidt – lige fra Pergolesi til Philip Glass.
Elisabeth Hanke har flere indspilninger bag sig og desuden sine egne koncertproduktioner som “En Kærlighedshistorie”, “ Females – a new Liedconcert”, “Gudruns Sorg”, “Nordiske Toner og Fortællinger”, “Carmen – En Fortælling om Lidenskab” samt “Carmen til Cats” – En cabaret hun selv har produceret og opført mange gange i mange sammenhænge. Hun sang Erda, Valkyrie og Flosshilde i RINGEN i Christians Kirke København i 2013.

Oscar Micaelsson studerede ved det Kongelige Danske musikkonservatorium hos Niklas Sivelöv og Søren Rastogi og efterfølgende hos Deborah Wood i Denmark og hos Jay Gottlieb i Paris. Han er fastansat siden 2018 som solo pianist i Pittsburgh New Music Ensemble, et moderne musik ensemble i USA. Ensemblet er aktivt hver sommer i Pittsburgh, med
pladeindspilninger og deres festival. Han spiller også i den danske slagtøjsensemblet EKKOZONE med speciale i Steve Reichs musik. De kom lige ud med en ny plade på det Amerikanske selskabet ‘Mode Records’ som vandt medalje hos Diapason d’Or sidste efterår.