Søndag d. 23. maj (pinsedag) kl. 15.00
(koncerten er tidligere udsat fra 17. januar og 7. februar)
Skive Musikskole, Asylgade 5, Klassisk Sal
Skive Gymnasium, Egerisvej 180, “Lille Sal”
Entré: 150kr (medlemmer og studerende har gratis adgang)

Kaya Kato Møller, violin
Nikolai Vasili Nedergaard, violin
Daniel Sledzinski, bratsch
Signe Ebstrup Bitsch, cello

NOVO Quartet består af Kaya Kato Møller og Nikolai Vasili Nedergaard, violin, Daniel Sledzinski, bratsch samt Signe Ebstrup Bitsch, cello, og er en forholdsvis nystartet danskpolsk kvartet dannet i september 2018. De er alle studerende på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor de som kammermusikgruppe studerer hos prof. Tim Frederiksen.

Gennem årene har de fire medlemmer hver især deltaget i adskillige konkurrencer i både ind- og udland, og har modtaget yderst positive udmærkelser og priser for deres spil. De unge strygere har også hver især deltaget i masterclasses med berømte og yderst respekterede professorer fra hele verdenen, bl.a. Nikolaj Znaider, Pinchas Zukerman, Milan Vitek, Sergey Kravchenko, Lawrence Power og Jeffrey Irvine.

Trods deres korte tid sammen som kvartet har NOVO Quartet allerede spillet en del repertoire til en række forskellige koncerter. I maj 2019 vandt de Køge Kammermusik-konkurrence samt Legatkonkurrencen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. I juni 2019 repræsenterede de Det
Kongelige Danske Musikkonservatorium til en musik- og arkitekturfestival i Holland, ”Tilburg is Mooi”. I oktober 2019 spillede de sig til en semifinaleplads i Carl Nielsen International Chamber Music Competition 2019, og i november 2019 spillede de en række koncerter i Shanghai, Kina.
Senest blev de udnævnt som ‘Grand Prize Winner’ i ENKOR International Chamber Music Competition 2020.